Tuniakove a cottage cheese placky
Tuniakové a cottage cheese placky sú obľúbenou voľbou pre občerstvenie. Sú nízko-tučné, nízkokalorické a plné proteínov. Tuniakové a cottage cheese placky sú obvykle pripravené tak, že sa zmieša tuniak v konzervách s cottage syrom, vajíčkami, soľou a korením, a potom sa zo zmesi tvoria placky. Placky sa ponoria do oleja až po zlatú farbu a potom sa zahustia.
Výsledkom je chutné občerstvenie, ktoré je vhodné pre diétu.
Tuniakove placky
Ingrediencie:
- 1 konzerva tuniaka
- 2 vajcia
- talianske bylinky
- čili
- 1 pl špaldovej múky
- avokádový olej
- morská soľ
Cottagecheese placky
Ingrediencie:
- 100 g cottagecheese
- 2 vajcia
- talianske bylinky
- čili
- 1 pl špaldovej múky
- olivový olej
- morská soľ
Postup:
Pri oboch variantách sa postupuje rovnako. Všetky ingrediencie sa poriadne premiešajú v menšej miske. Rozohreje sa panvica na tuniakove placky s avokádovým olejom a na syrové s olivovým olejom. Pomocou polievkovej lyžice sa tvoria placky. Podávajú sa s obľúbenou zeleninou a podľa chuti aj pečivom.
Dobrú chuť