Lievance s horkou čokoládou

S lievancami je to ako s ovsenou kašou. Je neskutočne veľa spôsobov, ako ich pripraviť. Všetko záleží len od vynaliezavosti a originality.

Lievance s horkou čokoládou a jemnou chuťou vanilky sú skvelým tipom na zdravé raňajky alebo všeobecne na chutný dezert.

Ingrediencie: 

  • 2 banány
  • 2 vajcia
  • 12 pl ovsených vločiek
  • 4 kocky horkej 70% čokolády
  • 1 čl vanilkovej pasty
  • Štipku kypriaceho prášku

Postup: 

Banán sa popučí vidličkou a premieša s vajíčkami. Postupne sa primiešajú aj ovsené vločky a nadrobno nasekaná horká čokoláda. Nakoniec sa pridá vanilková pasta a štipka kypriaceho prášku. Vytvorené cesto sa nechá chvíľu oddýchnuť a následne sa lievance pripravujú na dobre rozpálenej panvici. Dobrú chuť!