Šalát s lososom v trojobale
Pre milovníkov rýb, ktorých už nebaví vždy jesť len lososové steaky, bude tento šalát s lososom v trojobale veľmi príjemným spestrením. Tentokrát pôjde o zdravú alternatívu vhodnú do akejkoľvek diéty. Príprava je jednoduchá a zvládne ju určite aj kuchár – nekuchár.
Tento šalát s lososom v trojobale je chutným a ľahkým obedom, ktorý he pripravený raz-dva. Možno si k nemu pripraviť sladká dezert, napríklad v podobe šťavnatého cuketového koláča s marhuľami. Dobrú chuť!
Ingrediencie
Na prípravu lososa v trojobale potrebujeme tieto suroviny:
- mandľová muka
- 2 vajcia
- 1 dcl kokosové mlieko
- opražené na hrubo pomleté lieskovce
- strúhaný kokos
- kokosový olej
- himalájska soľ
- olivový olej
+ samozrejme základnú ingredienciu, čiže LOSOSA (ideálne čerstvého, nemrazeného, neúdeného)
Postup
Lososa si nakrájame na tenké plátky, posolíme a potrieme olivovým olejom. Vajíčka vymiešame s kokosovým mliekom. Plátky obaľujeme v mandľovej muke, vajíčkovo-kokosovej zmesi a v lieskovcoch alebo v strúhanom kokose.
Šalát pozostáva z nasledujúcich dobrôt, ktoré len zamiešame:
- polníček
- uhorka
- reďkovky
- ľadový šalát
- olivový olej
- bazalka
- citrón
- himalájska soľ
Suroviny zmiešame a chutný šalát je na svete.