Lososové bezlepkové cestoviny
Lososové bezlepkové cestoviny sú výborným a rýchlym jedlom v prípade ak konzument nemá dostatok času pre varenie. Recept tohto jedla zahŕňa okrem lososa aj kyslú smotanu, paradajky a bylinky. Ide o skutočne lahodné jedlo, pripravené v krátkom čase pre celú rodinu.
Lososové bezlepkové cestoviny sa môžu podávať ako na obed, tak aj na večeru. Záleží od osobných preferencií.
Ingrediencie:
- 500 g lososa
- 3 pl kyslej smotany
- 6-8 cherry paradajok
- soľ
- čierne korenie
- zmes byliniek s paradajkami a cesnakom
Postup:
Bezlepkové cestoviny sa uvaria podľa návodu. Medzitým sa očistí losos a nakrája na drobnejšie kocky. Losos sa osolí, okorení a pripraví na panvici s olejom. Následne sa presunie na pomocný tanier.
Na rovnakej panvici sa pripravia cherry paradajky nadrobno nakrájané, ktoré sa mierne okorenia a pridá sa zmes byliniek s paradajkami a cesnakom. Ak sú paradajky mäkké, vložíme k nim pripraveného lososa.
Postupne sa na panvicu premiestnia aj uvarené cestoviny, ktoré sa premiešavajú, aby sa všetky suroviny spojili. Nakoniec sa ešte pridajú 3 pl kyslej smotany na zjemnenie a poriadne sa všetko premieša.
Odporúčame cestoviny pokvapkať trochou citróna.
Dobrú chuť