Trailové topánky Hierro, Shando

2 ľudia trénujú v bežeckých topánkach New Balance Hierro

Trailové topánky určené napríklad na beh v teréne musí byť nielen pohodlná, ale aj mimoriadne odolná. Dôležitá je aj ideálna priľnavosť k povrchu. Všetky tieto vlastnosti sú prítomné v najlepších trailových topánkach NB Hierro a Shando. Prečítajte si o ich výhodách.

New Balance Hierro sú bežecké tenisky, ktoré zaujmú svojím komfortom a odolnosťou.

Model Hierro sú dámske a pánske trailové tenisky, ktoré vám umožnia trénovať aj v tých najťažších podmienkach. Nezáleží na tom, či sa radi pohybujete po cestách mimo mesta, alebo dávate prednosť hrboľatejším trasám, napríklad v horách. Je to vďaka výnimočnému pohodliu, ktoré takáto obuv poskytuje vašim nohám pri behu.

  • Pena Fresh Foamx je dokonalou ochranou vašich nôh pred účinkami nárazov pri pohybe na nerovnom povrchu. Takto sa vystavíte menšiemu riziku zranenia, napríklad kĺbov. Takáto pena nielenže skvele tlmí vibrácie, ale je zodpovedná aj za obnovu energie a správne krútenie chodidla, takže sa počas tréningu menej unavíte.
  • Štít Toe Protect umiestnený na špičke chráni prsty pred zraneniami spôsobenými nárazom obuvi na tvrdý podklad.

Ak máte radi náročné trate, topánky New Balance Fresh Foam Hierro sú ideálnou voľbou aj preto, že poskytujú stabilitu pri behu v teréne. Je to dané zónovým dezénom a špeciálne umiestnenými hrotmi, ktoré pomáhajú udržať kontrolu aj v zlých poveternostných podmienkach. Vďaka týmto riešeniam sa nemusíte obávať pošmyknutia, čo je dôležité najmä pri behu do kopca a z kopca.

Model Hierro vyniká aj tým, že je veľmi odolný. Ide o pánsku a dámsku trailovú obuv, s ktorou absolvujete aj tie najnáročnejšie tréningy. Potrebná odolnosť je dosiahnutá vďaka zvršku z textilných a syntetických materiálov a podrážke s gumou Vibram®.

Okrem toho topánky New Balance Hierro dokonale ukazujú, ako by mala vyzerať najlepšia trailová bežecká obuv. Vysoká, pevná podrážka a výrazný zvršok vám dodajú sebavedomie a na trati vyniknete. Môžete od bežeckých trailových topánok očakávať niečo viac? Rozhodne nie.

Prečítajte si tiež o ikonických bežeckých topánkach New Balance 1080.

Osoba beží v kamenistom teréne v zelenej obuvi New Balance Hierro

New Balance Shando – dámska a pánska bežecká trailová obuv určená na špeciálne úlohy

Z hľadiska úžitkových a vizuálnych vlastností vyzerajú trailové topánky New Balance Shando tiež skvele. Rovnako ako model Hierro vám poskytnú potrebný komfort, pretože:

  • Pena Dynasoft v medzipodrážke dokonale tlmí všetky nárazy bez ohľadu na typ povrchu – vďaka nej dosiahnu vaše nohy pri behu správnu pružnosť;
  • Zvršok je vybavený sieťovinou, ktorá je zodpovedná za optimálne prúdenie vzduchu vnútri topánky – takže sa nemusíte obávať nadmerne spotených nôh počas tréningu alebo súťaže v horúcom dni;
  • Podrážka má agresívny dezén, ktorý zabezpečí stabilitu a priľnavosť na nerovnom alebo klzkom povrchu.

Pánske a dámske trailové tenisky NB Shando vynikajú nielen veľkým komfortom pri používaní, ale aj mimoriadne zaujímavým dizajnom. Zvršok zo sieťoviny s pavučinovým vzorom a šnurovaním, ako aj pestrá farebná schéma, ktorá zaujme najmä na podrážke, sa rozhodli vytvoriť výrazný, dravý look modelu Shando. Umožní vám cítiť sa sebaisto za každých okolností, či už len trénujete alebo ste na dôležitej súťaži.

Chcete sa dozvedieť viac? Pozrite si tento článok o tom, akú trailovú bežeckú obuv má New Balance v ponuke.

V akých situáciách sa vám zíde pánska a dámska trailová bežecká obuv NB Hierro a Shando?

Modely New Balance Hierro a Shando sú najlepšie trailové bežecké topánky na beh mimo spevnených povrchov. Sú výbornou voľbou, keď:

  • beháte po rôznorodých povrchoch mimo mesta, napríklad po poľných štrkových cestách;
  • Trénujete na cestičkách v parku s hrboľatým povrchom;
  • kvôli túžbe po úplnej samote alebo rozjímaniu nad prírodou si vyberiete menej frekventované trasy, napríklad v divočine lesa.

New Balance Shando a Hierro sú skvelou bežeckou obuvou, keď potrebujete zvládnuť rôznorodý terén vrátane mnohých stúpaní a zjazdov. Môžete si ich vziať so sebou aj na kamenistú cestu, kde je mimoriadne dôležitá vynikajúca priľnavosť k povrchu.

Usmievajúci sa muž sedí na skalách v bežeckých topánkach New Balance Shando

Modely sa výborne osvedčia v náročných poveternostných podmienkach, napríklad keď vonku prší. To vám umožní behať aj na mokrom, mimoriadne zradnom povrchu. Nemusíte tak prerušiť tréningový cyklus, čo vám umožní udržať sa vo forme aj na jeseň.

New Balance Hierro a Shando sú trailové bežecké topánky, ktoré sú univerzálne. Vďaka mimoriadne pohodlnému zvršku a univerzálnemu dezénu v nich môžete bez problémov behať menšie vzdialenosti na tvrdom povrchu, ako je asfalt alebo betón. To je užitočné, napríklad ak bývate niekoľko kilometrov od lesa. S týmito modelmi si nebudete musieť kupovať ďalšiu obuv a strácať čas pri každom prezúvaní a brať si so sebou batoh na uloženie druhého páru.

Trailové topánky New Balance Hierro a Shando – behajte, ako a kde chcete

Pánske a dámske trailové tenisky  New Balance vás vďaka svojmu výnimočnému pohodliu, odolnosti a všestrannosti povzbudia k tréningu. To je veľmi dôležité, pretože trailový beh je skvelý spôsob, ako:

  • budovať svalovú hmotu a chudnúť;
  • zlepšiť celkovú kondíciu a vytrvalosť, ako aj pohybovú koordináciu;
  • zlepšiť vlastnú pohodu – trailový beh pomáha znižovať krvný tlak, hladinu cholesterolu alebo nervové napätie a znižuje riziko rôznych ochorení, napríklad kardiovaskulárnych;
  • zvýšiť svoje bežecké schopnosti – pohyb v náročnom teréne je oveľa náročnejší ako tréning v meste.

S modelmi New Balance Shando a Hierro môžete behať spôsobom, ktorý vám najviac vyhovuje. Podľa filozofie Run Your Way ste bežcom vždy, keď sa hýbete. Nemusíte trénovať extrémne – stačí aj ľahký poklus. Beh je ideálny spôsob, ako dosiahnuť individuálne ciele, vyjadriť samého seba a zdôrazniť svoju jedinečnosť. Najlepšie trailové bežecké tenisky, teda modely New Balance Hierro a Shando, vám to výrazne uľahčia.